knusere


Knusere arbejder under ekstreme omgivelsesbetingelser, hvor stor indtrængen af snavs (og nogle gange vand) er en del af den daglige drift. Dette fører til meget forurenede systemer og beskidt olie, som kan have en meget stor indvirkning på systemkomponenterne og driftssikkerheden. For at undgå uforudsete nedbrud og/eller for kraftigt slid mener mange operatører, at anlægget skal lukkes ned periodisk for at skifte olien. Men det er faktisk muligt at holde olien ren og tør under driften. Når du bruger CJC® Oliefilterløsninger, kan du eliminere tre ud af fire olieskiftsintervaller og samtidig reducere sliddet på komponenterne. Dine hydrauliske strømforsyningsenheder, lukkecylindere, hydrauliske justeringsmotorer, tramp release-cylindere, ventiler og pumper vil fungere godt og have en lang levetid. 

 

Udfordring
På grund af de hårde driftsbetingelser for en knuser er det almindeligt at tro, at olien skal skiftes hyppigt – nogle gange hvert kvartal, eller i visse tilfælde endnu oftere. Et nedbrud af en knuser er ekstremt dyrt, når det måles i produktionstab, så operatørerne skifter hellere olien for ofte i stedet for at løbe risikoen for uforudsete nedbrud. Typisk skiftes olien hver 3. eller 4. måned for at holde driften kørende, men dette er et meget dyrt og unødvendigt tiltag, især fordi produktionen står stille under olieskiftet. I nogle tilfælde er det nødvendigt at skovle skidt ud fra olietanken under olieskiftsintervallerne. Med hensyn til service af filteret udgør den store mængde partikler i omgivelserne en risiko for høje omkostninger til udskiftning af den tilstoppede filterindsats for ofte, hvis snavstilbageholdelseskapaciteten er lav. 

 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Eliminer 3 ud af 4 driftsstop
  • Forlæng oliens levetid med en faktor 4
  • Reducer reservedelsforbruget med op til 60 %
  • Reducer risikoen for uforudsete nedbrud, reparationer og vedligeholdelse
  • Beskyt din investering

Det er sandt, at hvis olien ikke holdes ren og tør, vil der være hyppigere servicedriftsstop og reparationer, og dette øger risikoen for et kritisk nedbrud. Men det er ikke sandt, at den eneste måde til at mindske denne risiko er ved at skifte olien hyppigt. Tværtimod. Et CJC® Oliefilter kan sikre, at du kun skal skifte olien én gang om året og samtidig reducere sliddet på dine komponenter. Du skal ikke længere rengøre tankene under olieskiftet. Du kan skifte CJC® Filterindsatser uden at stoppe knuseren. CJC® Filterindsatsers høje snavstilbageholdelseskapacitet sikrer, at du ikke skal skifte indsatser hver måned, og du vil opleve, at der er mindre slid på kritiske komponenter. Når du vælger CJC® Oliefiltre, sikrer du en lang levetid for de mekaniske og hydrauliske systemer. Og du kan endda fjernovervåge dit systems tilstand ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

 

Dine løsninger
Til knusere anvendes følgende CJC® Systemløsninger:

I dag leverer verdens førende producenter af knusere nye knusere fra fabrikken, der er udstyret med et CJC® Oliefilter, da de ved, at det sikrer en sikker, driftssikker og effektiv drift.  

 

Artikler

Avoiding-3-out-of-4-Maintenance-Shutdowns-with-CJC-Oil-Filtrations

Kundecases

Secondary Cone Crusher, Sandvik, Gear Oil_US Copper Mine_ASMI4020

Brochures & Guides

Crusher Guide
Crusher maintenance brochure
Mining sector brochure
Clean Oil Guide