genbrugsanlæg


Genbrugsanlæg er produktionsanlæg i barske miljøer, og pålideligt udstyr er nøglen til at opretholde et højt output. En lang række undersystemer til opskæring og sortering af affaldet skal konstant være i drift og være fri for unødvendige produktionsstop. På grund af den høje mængde støv og skiftende vejrforhold i miljøet, er det yderst vigtigt, at alle partikler og oxidationsrester fjernes, og at olien holdes ren og tør.

 

Udfordring
Hvis de avancerede maskiner, der bruges i genbrugsprocessen, ikke yder optimalt, risikerer du omkostningstung nedetid, driftstab i forsyningskæden og lavere output. Der er risiko for, at gearkasser, lejer og hydrauliske motorer bliver forurenet med partikler, der kan føre til uplanlagte nedbrud samt behov for indkøb af dyre reservedele med lange leveringstider. Hvis olien ikke er fri for oxidationsrester, yder udstyret ikke optimalt, og resultatet kan blive øget slid og energiforbrug. 

 

Fordele ved installation af CJC® Oliefiltre

  • Holder dine genbrugsanlægsmaskiner driftsklare
  • Opretholder høj processtabilitet og output
  • Reducerer risikoen for uplanlagte nedbrud og vedligeholdelse
  • Forlænger smøreoliens og hydraulikoliens levetid med en faktor 3-4

Når du installerer CJC® Oliefilterløsninger på dit genbrugsanlæg, får du et meget effektivt oliefilter med den højeste snavskapacitet, der er egnet til systemer med højt partikelniveau eller oxiderationsrester. På denne måde behøver du ikke stoppe produktionen alt for ofte for at servicere oliefilteret. Fra et teknisk perspektiv er CJC® Oliefilter kendt for at holde olie ren, tør og uden oxidationsrester, hvilket er dokumenteret over en lang årrække i mange industri-installationer. Når du vælger CJC® Oliefilter, sikrer du en lang levetid for gearkasser, lejer og hydrauliske komponenter. Du reducerer også vedligeholdelsesomkostningerne og undgår uplanlagte nedbrud, mens oliens levetid kan forlænges med en faktor 3-4. Du kan endda overvåge dit systems tilstand fra det centrale overvågningssted ved hjælp af Oil Contamination Monitor (OCM).

 

Dine løsninger
Der anvendes flere størrelser af CJC® Oliefiltre i genbrugsanlæg:

 

CJC® Systemløsninger passer til alle gearkasser, lejer og hydrauliske motorer i genbrugsanlæg, og vi leverer verden over, hvor det er nødvendigt. Vi hjælper med at vælge den mest passende løsning afhængigt af systemtypen og -betingelserne i miljøet – i tæt samarbejde med tekniske organisationer. 

 

Brochures & Guides

Clean Oil Guide