uddannelse

 
C.C.JENSEN kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved at optimere dine olievedligeholdelsespraksisser. Da vi er licenspartner til Noria Corporation, har vi adgang til det bedste og mest avancerede materiale, når det gælder uddannelse og konsulentbistand. 

Vores partner, CleanOilCon, tilbyder offentlige uddannelseskurser på engelsk og dansk og specifik kundeuddannelse, der er tilpasset dit anlæg, udstyr og dine ansattes forkundskaber.

Akkreditering
Deltagerne kan tilmelde sig en ICML-, MLT1- eller MLA1-eksamen dagen efter de offentlige maskinsmøringskurser (svarende til ISO 18436-4). Dette eksamensbevis er internationalt anerkendt og akkrediteret af International Council for Machinery Lubrication (ICML).

Vi tilbyder
Vores uddannelsesprogrammer omfatter:

  • Maskinsmøring
    giver grundlæggende uddannelse i olie og smøremidler, maskinsmøring og olieprøveudtagning. Den viden, som deltagerne opnår, vil hjælpe dem med at fastsætte best practices i smøring og i olieanalyseprogrammet.

  • Kundetilpasset uddannelse i olievedligeholdelse og analyse
    Kursusindholdet er udarbejdet i samarbejde med C.C.JENSEN og din virksomhed og er specifikt rettet mod de udfordringer, som du ønsker at arbejde med, samt dit anlægs udstyr. Disse kurser afholdes ofte on-site med dine ansatte, hvilket sparer tid og øger engagementet fra de ansatte, der arbejder mest med udstyret.

  • Installation/idriftsætning
    Under installationen eller idriftsætningen er vores tekniske eksperter on-site på dit anlæg, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at uddanne dine ansatte i vigtigheden af, at holde olien ren og tør? Fordelen er, at uddannelsen udføres i velkendte omgivelser og er baseret på det udstyr og CJC® Oliefiltre, der er specifikke for dit anlæg.


Læs mere på www.cleanoilcon.com

Brochurer

Clean Oil Guide