uddannelse

 
C.C.JENSEN kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved at optimere din olievedligeholdelsespraksis. Da vi er partner med Noria Corporation i USA, har vi adgang til det bedste og mest avancerede materiale, når det gælder uddannelse og konsulentbistand. 

Vores danske partner, CleanOilCon, tilbyder offentlige uddannelseskurser på engelsk og dansk og specifik kundeuddannelse, der er tilpasset dine systemer og dine ansattes forkundskaber/behov.

Akkreditering
Deltagerne kan tilmelde sig en ICML-, MLT1- eller MLA1-eksamen dagen efter de offentlige udbudte oliekurser (svarende til ISO 18436-4). Dette eksamensbevis er internationalt anerkendt og akkrediteret af International Council for Machinery Lubrication (ICML).

Vi tilbyder
Vores uddannelsesprogrammer omfatter:

 • Kurset i olieforståelse, smøring og analyser
  giver grundlæggende uddannelse i olie og smøremidler, maskinsmøring og olieprøveudtagning. Den viden, som deltagerne opnår, vil hjælpe dem med at implementere optimale procedurer og "best practice" i smøre- og olieanalyseprogrammet. Kurser kan afholdes på hotel, hos jer eller som webinar online.
  For udbuddet af Noria online kurser på engelsk, inklusiv Machinery Lubrication niveau I og II, se venligst nedenfor. Du kan tilmelde dig et kursus ved at udfylde formularen under "request Info". Listepris: 1.495 USD
   
 • Kundetilpasset uddannelse i olievedligeholdelse og analyse
  Kursusindholdet er udarbejdet i samarbejde med C.C.JENSEN og din virksomhed og er specifikt rettet mod de udfordringer, som du ønsker at arbejde med, samt dit anlægs udstyr. Disse kurser afholdes ofte on-site med dine ansatte, hvilket sparer tid og øger engagementet fra de ansatte, der arbejder mest med udstyret.
   
 • Installation/idriftsætning
  Under installationen eller idriftsætningen er vores tekniske eksperter on-site på dit anlæg, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at uddanne dine ansatte i vigtigheden af, at holde olien ren og tør? Fordelen er, at uddannelsen udføres i velkendte omgivelser og er baseret på det udstyr og CJC® Oliefiltre, der er specifikke for dit anlæg.


Læs mere på www.cleanoilcon.com
 

Brochures & Guides

Clean Oil Guide