marine og offshore

 
Værdien af oppetid – altid ren og tør olie
C.C.JENSEN har over 60 års erfaring og er global markedsleder inden for offline oliefiltrering i marine- og offshore-applikationer.

Vi ved, hvor vigtig oppetid er, og hvordan risikoen for dyre nedbrud reduceres. Når du har CJC® Oliefiltre installeret på dit skib eller borerig, reducerer du effektivt olierelaterede problemer, og du sikrer, at du altid har kontinuerlig ren og tør olie, der giver den bedste drift og driftsydelse, hvilket i sidste ende giver dig de største indtægter.

Forbedr dine skibes og borerigges oppetid, og forlæng oliens levetid
Når du har kontinuerlig olievedligeholdelse installeret, reducerer du olierelaterede problemer på din motor, thrustere, lejer, gear, spil, kraner osv.

CJC® Oliefiltre fjerner konstant partikler, vand og olienedbrydningsprodukter fra olien, hvilket resulterer i mindre slid på komponenter i mange forskellige marine- og offshore-applikationer. Dette forlænger smøre- og hydraulikoliens levetid med en faktor 3-4, hvilket forbedrer din oppetid. Vi renser diesel til et niveau, der er optimeret til commonrail-teknologi.

Teknisk ekspertise
Vores teknisk kompetente salgsingeniører i CJC® Marine- og Off-shore-teamet bruger aktivt denne viden i deres daglige arbejde med mange forskellige rederier og operatører og rådgiver i forhold til at vælge den rette løsning.

Du kan læse mere om vores specifikke systemløsninger. Vælg dit foretrukne segment i menuen til venstre.

 

For yderligere information vedr. ovenstående emne, søg i vore Applikationshistorier nedenfor:

Applikationshistorier på engelsk:

Slæbebåde

Forsyningsskibe

Containerskibe

Passagerfærger og ro-ro-passagerskibe

Fiskefartøjer

Bulkcarriers

Borerigge og boreskibe

Brochurer

Marine sector brochure
Offshore sector brochure
Clean Oil Guide